Samarbeten

Influencersamarbeten

Gillar du BIB och är intresserad av att samarbeta med oss så är du välkommen att maila oss på: samarbeten@bibme.se

Bifoga länkar till dina konton och statistik om din räckvidd och engagemang - vi kan bara svara på förfrågningar som innehåller denna information.


Sponsring/samarbeten för individuella idrottare, lag, gamers eller liknande?

Vi jobbar gärna med, och supportar, både individuella idrottare/gamers och lag som vi ser har en bra match med BIB. Maila oss på samarbeten@bibme.se med förfrågan.

Har du ett gym, kontorshotell, studentförening, ska arrangera event eller liknande?

Vi jobbar med produkt-sampling i olika sammanhang och fasta miljöer, och vi har olika lösningar på hur det kan göras. Exempelvis större samplingsförpackningar med BIB som vi kan erbjuda kontorshotell med ersättning genom provision. Maila oss på samarbeten@bibme.se och beskriv lite vilken verksamhet/event det gäller så tar vi det därifrån.

Bib_combined.jpg

Affiliates

Våra affiliates promotar BIB-varumärket samtidigt som de genererar intäkter till sig själva genom att presentera BIB-banners och länkar på deras hemsida.

Genom vårt affiliatesnätverk erbjuder vi möjligheter till kampanjpartnerskap med spännande kampanjer och erbjudanden mot provision. Färdigt annonsmaterial inklusive banners, logotyper och textlänkar tillhandahålls.

Det är lätt att komma igång! Klicka bara på knappen nedan för att ansluta till vårt affiliatesnätverk, skicka in din ansökan, och om du blir accepterad kommer du enkelt kunna lägga in våra länkar och banners på din webbplats.

Gå med här

Om du har frågor om vårt affiliateprogram, maila oss på samarbeten@bibme.se